Zaupaj v svoje sanje

Niso ti bile dane kar tako, za brezveze!

fotografija zaupaj v svoje sanje

So pomemben del tebe, tvoje poti k svoji uresničitvi. Preko njih te duša vodi na pot, ki je prava zate. 
Kaj si želiš? Po čem hrepeniš?

Daj temu pozornost. Ne zanikaj svojemu srcu glasu, kadar ti njegov zven ne paše čisto. Kadar ne paše v ta svet, ki si ga ustvarila. Kadar trenutek, da bi poslušala, ni “pravi”. Tvoje srce je pametnejše od uma, bolj ve kaj je zate najboljše. In včasih to najboljše ni skladno z življenjem, ki ga živiš. Že po definiciji so sanje nekje daleč, tam zunaj, v nedorečenem, neuresničenem. Nekaj, za kar bi bilo treba preplezati gore, ki jih nismo pripravljeni, ki jih ne zmoremo, pa sto in en drug razlog (ups, izgovor).

Resnica pa je, da so sanje sporočila tvoje duše o tem, kaj vse je možno. Kaj vse je možno zate. Tako, zares. Kaj vse je možno, če nehaš slediti svojim strahovom, prepričanjem, vzorcem.

Kaj vse je možno, ko se osvobodiš vsega, kar nisi. Sanje so tisto, kar je tvoja duša res prišla počet sem. Del tega. Sanje so domišljija. Igra. V njih lahko občutiš, vidiš, izpolnjenega sebe. S tem ko rasteš ti, rastejo sanje. Vedno bolj so skladne s tvojim poslanstvom, vedno več srca je v njih in vedno bolje se ob njih počutiš. Ker je kanal med tabo in dušo vedno čistejši. Pretočen.

Ko slediš svojim sanjam, se vesolje širi in sanja s tabo, čarovnica draga. Samo daj mi smer in pusti, da te peljem tja, ti reče duša, srečna, da jo slišiš. Ja, to potovanje vzame veliko, ampak to je veliko tistega, kar ni skladno s tabo. Včasih so to odnosi, včasih služba, včasih vse. Ampak če slediš sebi, se ne moreš izgubiti, nikoli. To je edina varna pot, tudi če se včasih zdi vse prej kot taka. Ves čas biti zvesta sebi… edina pot domov.

Zato mi povej, kje ti cvetiš, letiš v srcu? 

 

Želiš podeliti?

Facebook
Pinterest
LinkedIn

Povežimo se

Novo iz Fotografiranja

Bodite na tekočem

Naročite se na novičke

Aktualno dogajanje, informacije in inspiracije. Brez spama in nadlegovanja.

Kategorije

Preberi

Najbolj brani zapisi

Živeti sebe, fotografija ženske

Živeti sebe

You do not have to be good. You do not have to walk on your knees for a hundred miles through the desert, repenting. All