Zaupaj v svoje sanje

Niso ti bile dane kar tako, za brezveze!

fotografija zaupaj v svoje sanje

So pomemben del tebe, tvoje poti k svoji uresničitvi. Preko njih te duša vodi na pot, ki je prava zate. 
Kaj si želiš? Po čem hrepeniš?

Daj temu pozornost. Ne zanikaj svojemu srcu glasu, kadar ti njegov zven ne paše čisto. Kadar ne paše v ta svet, ki si ga ustvarila. Kadar trenutek, da bi poslušala, ni “pravi”. Tvoje srce je pametnejše od uma, bolj ve kaj je zate najboljše. In včasih to najboljše ni skladno z življenjem, ki ga živiš. Že po definiciji so sanje nekje daleč, tam zunaj, v nedorečenem, neuresničenem. Nekaj, za kar bi bilo treba preplezati gore, ki jih nismo pripravljeni, ki jih ne zmoremo, pa sto in en drug razlog (ups, izgovor).

Resnica pa je, da so sanje sporočila tvoje duše o tem, kaj vse je možno. Kaj vse je možno zate. Tako, zares. Kaj vse je možno, če nehaš slediti svojim strahovom, prepričanjem, vzorcem.

Kaj vse je možno, ko se osvobodiš vsega, kar nisi. Sanje so tisto, kar je tvoja duša res prišla počet sem. Del tega. Sanje so domišljija. Igra. V njih lahko občutiš, vidiš, izpolnjenega sebe. S tem ko rasteš ti, rastejo sanje. Vedno bolj so skladne s tvojim poslanstvom, vedno več srca je v njih in vedno bolje se ob njih počutiš. Ker je kanal med tabo in dušo vedno čistejši. Pretočen.

Ko slediš svojim sanjam, se vesolje širi in sanja s tabo, čarovnica draga. Samo daj mi smer in pusti, da te peljem tja, ti reče duša, srečna, da jo slišiš. Ja, to potovanje vzame veliko, ampak to je veliko tistega, kar ni skladno s tabo. Včasih so to odnosi, včasih služba, včasih vse. Ampak če slediš sebi, se ne moreš izgubiti, nikoli. To je edina varna pot, tudi če se včasih zdi vse prej kot taka. Ves čas biti zvesta sebi… edina pot domov.

Zato mi povej, kje ti cvetiš, letiš v srcu? 

 

Želiš podeliti?

Facebook
Pinterest
LinkedIn

Povežimo se

Novo iz Fotografiranja

Bodi na tekočem

Naroči se na novičke

S tabo bom delila znanje o osebnem brandu, posebne ponudbe in te spodbujala na tvoji poti k sebi.

**V zahvalo ti pošljem knjižico Izbira oblačil za portretno fotografiranje.

Skladno z GDPR. Politika zasebnosti.

Kategorije

Preberi

Najbolj brani zapisi

Kaj naj oblečem za portretno fotografiranje?

Izbira oblačil za portretno fotografiranje

Kaj naj oblečem je vedno eno prvih vprašanj, ki se nam poraja ob odločanju za naše portretno fotografiranje. Takoj začnemo v mislih brskati po omari in šteti kaj imamo.

Pri izbiri oblačil za portretna fotografiranja velja nekaj smernic, ki ti bodo pomagale iz stresa in zbrati na kup tistih nekaj outfitov, ki te bodo podprli in v katerih boš zasijala. Ne pozabi, ne gre za obleke, gre zate. Smernice naj ti bodo za inspiracijo.

osebni brand ima svojo moč v edinstvenosti in pristnosti

Zakaj ima osebni brand takšno moč?

Zapri oči in si predstavljaj, da si na trgu, polnem stojnic. Vsi prodajajo podobne stvari, težko je izstopati. Ko z očmi preletavaš vso to množico, zagledaš stojnico, ki je drugačna. Okrašena je z barvami, ki te privlačijo, prodajalec je oblečen v obleko, ki nekaj izraža, njegova energija pa je živa, prisotna. Drugačen je. Takoj te privlači in želiš izvedeti več. Zakaj je tako?

To je moč osebnega branda. To je tisto, kar te naredi edinstvenega in prepoznavnega v morju konkurence.

Zate imam darilo ob prijavi na novičke!

Knjižica - Izbira oblačil za portretno fotografiranje

Da boš znala izbrati oblačila, ki te bodo podprla in v katerih boš zasijala na vsakem fotografiranju.

Skladno z GDPR. Politika zasebnosti.