Odkrij svojo lepoto – osebna fotografska seansa

Vse smo bile tam – strmiš vase v ogledalu in ne vidiš svoje lepote, ne prepoznaš svoje vrednosti. Ne vidiš lepe, vredne ženske, vidiš pa vse, kjer nisi dovolj… Uh.

Ampak tukaj sem, da ti povem, da prava lepota in prava vrednost prihajata od znotraj, ne od tega, kar drugi vidijo na zunaj. Čas je, da se zaljubiš v neverjetno osebo, ki si!
Ženska, ki čuti svojo lepoto
Začuti svojo lepoto skozi osebno fotografiranje zase
Osebna fotografska seansa je nežen način, da ponovno odkriješ svojo svetlobo, svojo resnično lepoto. 
Predvsem tisto notranjo, ki potem zasije navzven.
 
Prepusti se najprej vizažistki, ki ti pomaga pokazati in poudariti tvoje najboljše lastnosti.
In potem meni (saj veš, fotografinja za ženske), ki te skozi fotografiranje vodim vase, da boš ne samo videla, ampak tudi začutila vse to, kar te dela lepo in vredno.
 
Počutila se boš varno, podprto, videno in praznovano v vseh tistih lepih izrazih, ki jih bo ta podpora povabila na plano.

Pomagam ti najti in izraziti vse najlepše v tebi.

Fotografiranje je po prvih trenutkih negotovosti vedno velikanski užitek. Ko se ženska odpre in pokaže kdo v resnici je, je to najbolj čaroben in radosten proces. Sprostijo se igrivost, radost, kreativnost. Sežemo v globino in od tam pride še več tebe. Noro je. In čarobno, čisto vsakič. Ko ženska začuti svojo lepoto od znotraj, vedno zasije tudi od zunaj. Slike so le srečen stranski produkt tega procesa, pikica na i, da ne boš nikoli pozabila na to, kdo si.
Beauty glamur fotografiranje ženske v studiu

Zaslužiš si, da se počutiš samozavestna in dovolj, ko stojiš v svoji resnici.

 Naj ti te slike služijo kot opomin na tvojo lastno globoko lepoto, vrednost in moč. Ko pridejo težki trenutki, se ozri vanje, naj bodo tvoj portal v te občutke, v zavedanje, da si dovolj, točno takšna, kot si.
 
Zelo enostavno je pozabiti na svoj sijaj v vsakdanjem hitenju od ene obveznosti do druge. Daj si prednost in si vzemi čas zase. Hrani svojega duha z izkušnjami, ki napolnijo tvojo dušo. Ta fotografska seansa je naložba v to, da resnično vidiš – in ljubiš – neverjetno osebo, ki se ti smeji nazaj iz ogledala. Obljubim ti, da ne boš obžalovala, če boš svojo svetlobo čutila in potem seveda delila s svetom. Življenje te hoče napolnjeno in celovito <3
Te zanima več?

Želiš podeliti?

Facebook
Pinterest
LinkedIn

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Povežimo se

Novo iz Fotografiranja

Bodite na tekočem

Naročite se na novičke

Aktualno dogajanje, informacije in inspiracije. Brez spama in nadlegovanja.

Kategorije

Preberi

Najbolj brani zapisi

Živeti sebe, fotografija ženske

Živeti sebe

You do not have to be good. You do not have to walk on your knees for a hundred miles through the desert, repenting. All