Darilo sebi ali ljubljeni ženski

Ker si vse zaslužimo začutiti kako lepe, vredne in pomembne smo.

Želite svojo ljubo žensko obdariti, razveseliti, podpreti, spodbuditi?

Kot pravijo vse moje stranke je fotografiranje pri meni nekaj, kar bi morala doživeti vsaka ženska. Sigurno je to eno lepših daril, ki jih ženska lahko dobi, ker zajema toliko več kot samo portrete. Z veseljem vam ponujam možnost, da ji to omogočite z nakupom darilnega bona. 

Če si želiš fotografiranja, pa je budget omejen?

Mogoče ti namesto darila za rojstni dan tvoji bližnji skupaj prispevajo nekaj za fotošut. Sigurno bi bil vsak vesel, da lahko nekomu, ki mu je pomemben, tako pomaga k nečemu res dragocenemu, namesto, da vsak kupuje manjša darila, ki niso tako pomembna, samo da se nekaj podari. No, to je le ena ideja.

Kupljeni boni SE seštevajo. Seveda, saj so plačani. Lahko jih zbiraš toliko časa, kot je treba, nikamor ne bom šla, dokler ne dobiš tega, kar si želiš.

Vrednostni bon za plačilo storitev studia

Izberi vrednost, ki jo želiš podariti

Kaj je dobro vedeti?

  • Vrednostni boni so namenjeni vsem, vsak jih lahko uporabi, so prenosljivi in nimajo roka uporabe.

  • Boni niso vnovčljivi za denar.

  • Sama foto seansa z makeupom ne vsebuje produktov, fotografije se dokupijo posebej, po tem, ko jih stranka vidi in si izbere tiste, ki jih res želi imeti. Ničesar se ni treba odločati vnaprej.

  • Ob nakupu vas bom kontaktirala na email, s katerim ste prijavljeni v Paypal. Če želite drugače, mi prosim pišite na martina@martinazaletel.com, da začneva pogovor o fotografiranju oziroma, da vam pošljem vaš bon.

Hvala za nakup, res se veselim fotografiranja.