Kdo sem

Tvoja fotografinja

Moje ime je Martina Zaletel, sem portretna fotografinja, ki se specializira za fotografiranje žensk in vsega, kar imamo rade.

Lahko so to ženske, ki si želijo izkušnjo zase, za svojo družino, lahko pa poslovne ženske, podjetnice, ki rabijo fotografije za svojo predstavitev svetu.

martina zaletel fotografinja v naravi
Fotografija me je našla, ko sem rodila sina in ga nisem znala fotografirati tako, kot sem videla na internetu.
 
Fotoaparata še nisem imela, sem se pa začela učiti in ko sem dobila fotoaparat, sem že znala fotografirati otroke. Kar je bilo kot iskrica na ogenj.
 
Vedela sem, da je to to in da sem našla nekaj, čemur se želim predati in nekaj ustvariti s tem. Fotografiranje otrok je še zdaj nekaj, kar imam blazno rada in če je želja, jo tudi seveda uresničim za stranke. 
 
 

Želim živeti v svetu, v katerem ženske čutijo, da so svobodne, varne, močne, ljubljene in podprte v celoti. Najprej od sebe. Potem od sveta.

Globoko verjamem, da smo vse ženske točno take, kot smo, vredne vsega najlepšega, tega da smo praznovane, sprejete, podprte. Da je stik s sabo oblika negovanja, ki je v svetu, ki tako zelo kliče ven iz sebe, praktično nujna praksa.

Moški svet ni prijazen do ženske narave, ampak to pomeni, da moramo me biti še bolj me, ženske ki živimo in delujemo v skladu s svojo celovitostjo, kakršnakoli ta je. Vsaka zase ve. Jaz sem pa tu, da to podpiram in praznujem.

Travnik je najlepši in najbolj zdrav, ko je na njem veliko različnih cvetlic.

glamur fotografinja za ženske martina zaletel

Ženskam pomagam negovati, pocrkljati, praznovati sebe, take kot so, dobiti kvalitetne fotografije, ki odražajo resnične njih in jim povedati zgodbo skozi fotografije.

fotografiranje družine studio

Fotografiranje žensk se je rodilo iz mojega lastnega razvoja, opazovanja svojih notranjih pokrajin in sveta, poglabljanj v različna vprašanja o mestu žensk v tem svetu. Uvidi in odkritja, pogovori s strankami, vse to mi je pokazalo kako potrebno je delo z ženskami na tak način.

Skozi svoje procese sem postala oseba, ki zna delati z ženskami na način, ki spoštuje, ne pritiska, ampak sprejema, podpira, vodi, ampak ne manipulira preko prodajnih receptov.

To kar nudim je ena od mnogih poti v več sebe, v bolj polno zavedanje in celovitost nas kot žensk.

fotografiranje družine v naravi

Sicer sem pa Ljubljančanka, preseljena na Kras, mamica dvema mladičema in partnerka samosvojemu Brkincu.

Po srcu sem optimist, v vsaki stvari znam najti nekaj lepega, priložnost za nekaj. Sem človek akcije, navdiha, včasih prej skočim, preden pomislim, ampak nekako se mi zdi to pozitivna kvaliteta. Rada imam življenje, ki je živeto. Z vsemi vzponi in padci, ki so del celote in je v njih vedno skrito kakšno darilo. Saj pravim, optimist. Ali pa realist.

Imam svoj vrtiček na koncu majhne vasi na robu divjine, kjer se konča cesta in kjer ponoči zavijajo šakali. Lepo bi bilo nekoč tudi živeti tam.

Vzami si čas zase. Pusti se voditi skozi ta čudoviti ples stika s sabo. Počutila se boš varna, videna, praznovana. Fotografije bodo za dokaz, da ne boš nikoli pozabila kako lepa si. Zunaj in znotraj.

Kako je delati z mano?