O meni

Fotografinja sodobnih žensk

Bistvo. Notranji mir. Ljubezen. Namen. Svoboda. Povezanost. Sprejemanje. Izpolnjenost. Nedolžnost.

To so moje besede. V tem trenutku. V tem čudovitem dnevu, ko poslušam ptice v vejah golih dreves, kot bi jih klicale naj se prebudijo v novo pomlad in poženejo vse, kar je mirovalo čez zimo ven, v liste, v svet. Daj, vse kar je najlepšega v tebi, daj ven.

Tako nekako jaz kličem tebi. Začenja se čas za razcvet. Ko ženska vstopi v svojo moč in zacveti.

Si našla tisto, kar te osrečuje? Se še spomniš o čem si sanjala, ko si kot majhna deklica skakala po mokri travi? Ko tvoj svet še ni imel omejitev in so bile sanje resnične kot prst, ki si ga pomoliš pred nos. Kakšen je tvoj svet zdaj? Ali si želiš vanj vnesti malo več tega otroškega zaupanja, da je svet lep, prijazen, da je vse mogoče, če hočeš? Zaupanja vase, v svoje občutke, v svojo intuicijo.

fine art koncept avtoportret

Fotografiram tvoje srce in ti pomagam (za)živeti v ljubezni do sebe.

Ker je to tisto, kjer sama delam ogromne premike. Ne glede na to, kakšne so zunanje okoliščine, nam je ljubezen do sebe, sprejemanje sebe v vseh stanjih vedno na voljo. In tam, kjer ni upora, se začne čarovnija. Jaz ti samo pomagam vrteti kuhalnico v tem velikem čarobnem kotlu, because that’s what sisters are for.

Tu sem, da pomagam ženskam najti ljubezen v sebi, do sebe in do sveta, najti zaupanje, da je vse tako, kot mora biti, preobraziti senčne dele, začutiti svoje bistvo in se ga naučiti izraziti ter s tem zaživeti skladno s svojim najvišjim dobrim.

Najpomembnejše potovanje, ki ga bomo kadarkoli opravili, je potovanje navznoter.

martina zaletel portret

Zase čutim, da je vse mogoče, ko se sprejemam tako kot sem in to tudi izražam.

Zavestno življenje, kjer sama ustvarjaš svoj svet na podlagi tega, kar ti govorisrce, je edina pot k globoki in trajni sreči.

Tako čutim in verjamem.

Imam dovolj ljubezni, da objamem svet, ne skrbi, da bi je zmanjkalo zate. Povej mi, kje si in kam želiš priti. Upaj si sanjati <3

Povej mi, kakšne so tvoje sanjske fotografije?

Zadnje objave