O meni

Kdo sem in zakaj sem dobra v tem, kar delam

Bistvo. Notranji mir. Ljubezen. Namen. Svoboda. Povezanost. Sprejemanje. Izpolnjenost. Nedolžnost.

To so moje besede. V tem trenutku. V tem čudovitem dnevu, ko poslušam ptice v vejah golih dreves, kot bi jih klicale naj se prebudijo v novo pomlad in poženejo vse, kar je mirovalo čez zimo ven, v liste, v svet. Daj, vse kar je najlepšega v tebi, daj ven.

Tako nekako jaz kličem tebi. Začenja se čas za razcvet. Ko ženska vstopi v svojo moč in zacveti.

Si našla tisto, kar te osrečuje? Se še spomniš o čem si sanjala, ko si kot majhna deklica skakala po mokri travi? Ko tvoj svet še ni imel omejitev in so bile sanje resnične kot prst, ki si ga pomoliš pred nos. Kakšen je tvoj svet zdaj? Ali si želiš vanj vnesti malo več tega otroškega zaupanja, da je svet lep, prijazen, da je vse mogoče, če hočeš? Zaupanja vase, v svoje občutke, v svojo intuicijo.

Zase čutim, da je vse mogoče, ko se sprejemam tako kot sem in to tudi izražam.

To je zdaj. Ko potegnem ven kar se nahaja v etru okoli mene in dam temu besede. Ob tem je vse mogoče. S tem dajem prostor vsemu, kar se želi izraziti skozi mene, da to naredi. In seveda se zaradi tega želijo izraziti vedno bolj in bolj čudovite stvari. Nič ni več nemogoče, ko pustim, da teče skozi mene gora misli, idej, navdihov, ki sem jih do zdaj držala zase zaradi različnih razlogov. To ni njihov namen, oni želijo doseči množice, želijo se dotakniti vseh teh ljudi, ki so jim namenjeni.

Fotografiram tvoje srce in pomagam ti (za)živeti v ljubezni do sebe. Ker je to tisto, kjer sama delam ogromne premike. Ne glede na to, kakšne so zunanje okoliščine, nam je ljubezen do sebe, sprejemanje sebe v vseh stanjih vedno na voljo. In tam, kjer ni upora, se začne čarovnija. Jaz ti samo pomagam vrteti kuhalnico v tem velikem čarobnem kotlu, because that’s what sisters are for.

Nekaj stvari, ene vrste disclaimer:

  • Nočem pametovati, se postavljati ne višji položaj, kritizirati, se primerjati, tu sem da sijem svojo luč in podpiram vse ostale k temu, da najdejo svoj izraz in zasijejo po svoje.
  • Sem kar direktna, imam bullshit detektor in nimam tolerance do jamranja. V tem pogledu sigurno nisem dobra kombinacija z vsemi, ki radi lažejo sami sebi in jamrajo, naredijo pa nič.
  • Kar ni iskreno, me odbija – ne da se mi izgubljati časa za nekaj, kar ni res pomembno za nekoga.
  • Ne znam biti plitka, v globinah sem doma. Ne se ustrašit.
  • Ne maram, če me hoče kdo vtaknit v okvirje. Halo, še sama sebe ne morem, kako bi me lahko kdo drug.
  • Sicer sem pa nežno in milo bitje, ki razume in sprejema praktično vse.

 Torej, tu sem, da pomagam ženskam najti ljubezen v sebi, do sebe in do sveta, najti zaupanje, da je vse tako, kot mora biti, preobraziti senčne dele, začutiti svoje bistvo in se ga naučiti izraziti ter s tem zaživeti skladno s svojim najvišjim dobrim, kar je slučajno tudi najvišje dobro vsega stvarstva. Easy peasy, kao. Zavestno življenje, kjer sama ustvarjaš svoj svet na podlagi tega, kar ti govori srce, je edina pot k globoki in trajni sreči. I know, I feel it.

Imam dovolj ljubezni, da objamem svet, ne skrbi, da bi je zmanjkalo zate. Povej mi, kje si in kam želiš priti. Upaj si sanjati <3

fine art koncept avtoportret
martina zaletel portret

Najpomembnejše potovanje, ki ga bomo kadarkoli opravili, je potovanje navznoter.

Zadnje objave