Kje najdeš sebe in kako si slediš?

Vse, kar si želiš, je uresničljivo.

Če ne škodi drugemu, če je resnično usklajeno s tvojim srcem in vsem, v kar verjameš, je uresničljivo.

Go for it. Ampak res, pojdi za tem, z vsem, kar imaš.

Ne oziraj se na to, kaj drugi mislijo, da je prava pot. Ne poslušaj receptov, ki ti govorijo kako dosežeš sebe. Ti si unikat, kako naj ti drugi povedo, kako živeti, kako delovati, v kaj verjeti?

Samo v tebi se skriva ta odgovor. Verjetno bo njegov glas vedno čistejši in ti boš vedno bolj zaupala vanj. Vase.

Ni recepta. Ni poti. Je molitev. V obliki čustev. Kdo si, kaj si, ko si v svojem centru? To je tvoja točka privlačnosti, to je smer tvojega potovanja. Jaz sem ljubezen, ki samo hoče sijati na svet in ga objemati s svojo svetlobo. In vedno več je spuščam v svoje življenje, skozi sebe. Vedno bolj pretočna sem zanjo. To sem jaz. Zdaj. Kaj si ti?

Mislim, da se skozi to odkrije tvoja duša. Kaj je tvoje bistvo? Za vsakega je drugače.

Enost ima nešteto izrazov. Eden od njih si ti.

Edinstvena. Posebna. Ljubljena v vsem, kar si. Kako pretočna si? Ali dovoliš svojim najvišjim kvalitetam, da delujejo skozi tebe ali se ustavljaš, blokiraš najlepše dele sebe?

zvezda energijska slikaKaj če bi danes naredila majhen korak v smeri odpiranja? Kaj če bi našla nekaj, kar si v bistvu res želiš, pa te je kakorkoli strah narediti korak, si se prepričala, da je itak brezveze, da to ni zate, da ne bo nobenega efekta, da nimaš časa, je neumno… Kaj če bi naredila en mali korak proti temu? Mogoče samo to, da za spremembno ne zavrneš te misli kot nekaj, kar ni tvojega. Mogoče je to vse, kar je potrebno, da tvoja duša tiho zavriska od sreče. Daj si pet minut za sanjanje, upanje, domišljijo, ne omejuj se, pusti, da te odpelje. Naredi tisto, kar te kliče, tudi če je to samo skok v zrak ali en vrisk v gozdu. Pusti si narediti nekaj norega, danes <3

Želje in hrepenenja svoje duše najdeš v sebi, ko si usklajena in iskrena s sabo, ko ne skrivaš delov sebe pred sama sabo. Ko jih zaslišiš, ne beži pred njimi, pusti jim, da te vodijo.

Duša te ne prime za roko in te potegne za sabo direkt do cilja. To ni način ljubezni, ona vodi nežno, sočutno, krmilo je vedno v tvojih rokah. Maha ti skozi najlepše sanje in občutke, ki te spremljajo, ko jim slediš. Tako veš, da si na pravi poti. Ko nisi, ti bodo občutki povedali. Kjer te nekaj tišči, nisi čisto skadna s sabo. Tam je treba narediti premik. Kakršenkoli. Samo premakni, poženi energijo, ki stoji. Ko si povezan sam s sabo, ti je takoj jasno, kje vse stoji energija. Samo poslušati se je treba. Bolj se poslušaš, bolj se slišiš. Ampak to je že tema za drugič 🙂

Želiš podeliti?

Facebook
Pinterest
LinkedIn

Povežimo se

Novo iz Fotografiranja

Bodi na tekočem

Naroči se na novičke

S tabo bom delila znanje o osebnem brandu, posebne ponudbe in te spodbujala na tvoji poti k sebi.

**V zahvalo ti pošljem knjižico Izbira oblačil za portretno fotografiranje.

Skladno z GDPR. Politika zasebnosti.

Kategorije

Preberi

Najbolj brani zapisi

Kaj naj oblečem za portretno fotografiranje?

Izbira oblačil za portretno fotografiranje

Kaj naj oblečem je vedno eno prvih vprašanj, ki se nam poraja ob odločanju za naše portretno fotografiranje. Takoj začnemo v mislih brskati po omari in šteti kaj imamo.

Pri izbiri oblačil za portretna fotografiranja velja nekaj smernic, ki ti bodo pomagale iz stresa in zbrati na kup tistih nekaj outfitov, ki te bodo podprli in v katerih boš zasijala. Ne pozabi, ne gre za obleke, gre zate. Smernice naj ti bodo za inspiracijo.

osebni brand ima svojo moč v edinstvenosti in pristnosti

Zakaj ima osebni brand takšno moč?

Zapri oči in si predstavljaj, da si na trgu, polnem stojnic. Vsi prodajajo podobne stvari, težko je izstopati. Ko z očmi preletavaš vso to množico, zagledaš stojnico, ki je drugačna. Okrašena je z barvami, ki te privlačijo, prodajalec je oblečen v obleko, ki nekaj izraža, njegova energija pa je živa, prisotna. Drugačen je. Takoj te privlači in želiš izvedeti več. Zakaj je tako?

To je moč osebnega branda. To je tisto, kar te naredi edinstvenega in prepoznavnega v morju konkurence.

Zate imam darilo ob prijavi na novičke!

Knjižica - Izbira oblačil za portretno fotografiranje

Da boš znala izbrati oblačila, ki te bodo podprla in v katerih boš zasijala na vsakem fotografiranju.

Skladno z GDPR. Politika zasebnosti.