Kaj pomeni butični portretni studio?

A si predstavljate, da pridete v nobel butik odločeni, da si kupite nekaj res lepega, zase, za svoje srce in vam prodajalka pomaga najti za celo naročje res lepih kosov, potem pa vas pusti same s tistim kupom in hiti k naslednjemu kupcu, z vami pa se ne ukvarja več?
Ne, a ne.

Se zgodi, ampak ne v butiku. Ker vsi butiki vedo, kako pomembno je poskrbeti za stranko. Da se počuti podprta od začetka do konca. Da odide z nasmehom, ker je bila njena izkušnja tako zelo prijetna in ker je kupila nekaj, za kar je res vesela, ker je nekaj posebnega, dragocenega in kot narejeno zanjo in ji zato ne bo nikoli žal nakupa.

No, zato se vedno, razen ko je vprašanje druge države, s stranko dobim v živo in ji pokažem njene fotografije. Skupaj jih pogledava, se zjokava, če tako pride, vzhičeno deliva svoje navdušenje (ja, to sem jaz) in komentirava, deliva in uživava izkušnjo. To je tako dragoceni del vsega skupaj… Že zaradi sebe tega dela nikakor ne bi izpustila. Takrat se mi vse povrne… Ne samo finančno, ker stranka takrat izbere in plača svoje slike. Moje srce je takrat napolnjeno v ekstra plus.

Seveda je tako, da stranke večinoma kupijo več, kot so najprej načrtovale. Ampak najboljše je to, da so vesele, ko to naredijo. Srečne, da dobijo tisto, kar jih je tako napolnilo. Nekaj za srce. Nekaj, kar bo ostalo. Eno leto, deset let, trideset, šestdeset. Ta izkušnja bo za vedno živela v njih, ker bodo fotografije poskrbele, da ostaja živa.

Valda, da se mi gre, da stranka kupi čimveč slik. Ampak še bolj mi je pa pomembno, da kupi tiste, ki jih RES hoče imeti. In to je vrednota mojega butičnega portretnega studia. Zato mi stranke zaupajo in zato se imamo rade. Ker so one vedno prve <3

Želiš podeliti?

Facebook
Pinterest
LinkedIn

Povežimo se

Novo iz Fotografiranja

Bodite na tekočem

Naročite se na novičke

Aktualno dogajanje, informacije in inspiracije. Brez spama in nadlegovanja.

Kategorije

Preberi

Najbolj brani zapisi

Živeti sebe, fotografija ženske

Živeti sebe

You do not have to be good. You do not have to walk on your knees for a hundred miles through the desert, repenting. All