Izjava o zasebnosti in varsto osebnih podatkov

Upravljalec z osebnimi podatki za spletno stran www.martinazaletel.com sem Martina Zaletel, e-naslov martina@martinazaletel.com.
S splošno uredbo o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679, t.i. “GDPR”) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) sem zavezana k skrbnemu varstvu podatkov uporabnic in uporabnikov strani www.martinazaletel.com.

Kot uporabnica spletne strani lahko izbereš katere piškotke dovoliš namestiti na svojo napravo. Izjava o piškotkih.

Obiskovalke strani imate tudi možnost prijave na e-novičke. Osebni podatki, ki mi jih zaupaš ob prijavi na e-novičke so tvoje ime in email naslov. Z naročilom na e-novičke soglašaš s tem, da zberem in obdelujem tvoje osebne podatke.

Pri obravnavi posredovanih podatkov me obvezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

Podlago za zbiranje osebnih podatkov predstavlja obrazec za prijavo na novičke, kjer obiskovalka vpiše ime in email naslov.

Moja zaveza vam, uporabnicam spletne strani in naročnicam na e-novičke:
  • Zavezujem se, da bom posredovane osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Vsi posredovani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in za namen, zaradi katerega so bili posredovani.
  • Osebne podatke posameznice obdelujem in jih hranim za dosego namena, zaradi katerega jih je posameznica posredovala: obveščanje o novicah, dogodkih, ponudbi.
  • Obvezujem se, da podatkov ne bom posredovala tretjim osebam. V času upravljanja z osebnimi podatki ima posameznica pravico vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo.
  • Pridobljene podatke bom varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnica dala svoje soglasje.
  • Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnice (na e-naslov martina@martinazaletel.com) se podatki izbrišejo.
  • Uporabnice imajo kadarkoli pravico zahtevati spremembo oziroma izbris svojih osebnih podatkov preko e-naslova martina@martinazaletel.com ali povezave na dnu emaila z novičkami. Podatki bodo izbrisani v najkrajšem možnem času.
Več o sami uredbi si lahko preberete na spletni strani Informacijskega pooblaščenca: https://www.ip-rs.si/zakonodaja/reforma-evropskega-zakonodajnega-okvira-za-varstvo-osebnih-podatkov/
Zate imam darilo ob prijavi na novičke!

Knjižica - Izbira oblačil za portretno fotografiranje

Da boš znala izbrati oblačila, ki te bodo podprla in v katerih boš zasijala na vsakem fotografiranju.

Skladno z GDPR. Politika zasebnosti.