Hvala vsem dušam s težkimi nalogami

Hvala vsem dušam, ki si izberejo težke naloge, da nam pomagajo posvetiti na temo v naših lastnih srcih.

Hvala vsem dušam, ki se žrtvujejo, da nam pomagajo videti, kje še ne ljubimo sebe in sveta tako, kot nam je dano.

Hvala vsem dušam, ki nam pomagajo na naši poti k sebi tako, da so nosilci najtežjih izkušenj.

Hvala vsem dušam, ki nam nosijo darila, ki ne zgledajo prav nič tako in ki jih nismo prav nič veseli, ko jih vidimo.

 

Kako težka naloga je to. Kako zelo težko je njihovo potovanje zaradi tega. Kako velika njihova žrtev. Kako neskončna ljubezen, iz katere vsi prihajamo in kamor se vračamo.

Enkrat bomo vsi tam, v njej, v neskončnem objemu in prepletanju čistih sebstev, neskončnih izrazov enosti, združenih v ekstazi spoznanja.

Vse je potovanje k sebi, ne določajmo drugemu kje je njegova pot, poskrbimo, da je naša skladna z našo dušo, z najčistejšim v nas. Samo odpuščanje in ljubezen lahko spremenita svet v tistega, kjer vsi radi živimo. Je že tukaj, en vdih ljubezni stran.

Odpri povezavo in pusti, da se tvoje srce omehča. Naj počasi odpade vse, kar nisi zares ti. Meni najljubši del je okoli 17 ali 21 minute naprej, me vedno odpelje.

Vdih Ljubezni

Vzami si trenutek v miru, zapri oči in globoko zadihaj. Počasi vdihni ljubezen, ki ti je vedno na voljo in čaka, da jo začutiš. Vdihni… izdihni…, počasi, nikamor ne bo ušla. Začuti občutek milosti, ki te začne prežemati, ko pustiš ljubezni, da se pretaka skozi tebe. Pusti da se z izdihom razlije po svetu, naj objame vsa srca, ki jo rabijo, naj ozdravi zlomljena srca, ranjena srca, srca polna sovraštva, ki so samo tako zelo lačna ljubezni, da jo iščejo na napačnem mestu. Naj bo tvoja ljubezen tista, ki spremeni svet. Naj bo tvoja ljubezen tista, ki osvobaja življenja. Naj bo tvoja ljubezen tista, ki nahrani vse, ki so je lačni. Imaš je dovolj. Tvoj vir je neusahljiv, zaupaj vase in v svojo moč, ljubezen. Vdihni ljubezen… Izdihni ljubezen. Pusti, da se tvoje čudovito srce ob tem zmehča in topi od ljubezni, ki preko tebe teče v svet, ampak ker tako naša realnost deluje, prihaja spet nazaj vate. To je skladnost s tvojo dušo. Tvoja duša JE ljubezen. Pusti ji, da se pretaka in blagoslavlja vse, kar je. To si ti, ki se vračaš vase <3 Uživaj v tem.

Tale spontana meditacija me je ob pisanju čisto odpeljala. Sama večkrat diham ljubezen, včasih samo par vdihov, včasih pa je to res božanska izkušnja stapljanja mojega srca z božanskim, tako kot zdaj. To je zame totalna poravnava. Ne vem če lahko to vsak doživi kar tako, pojma nimam, ampak zame, zdaj deluje. Sploh ob tej glasbi.

Bodite božanski, pustite, da skozi vas izžareva najlepše, kar naše vesolje premore, božanska ljubezen.

Želiš podeliti?

Facebook
Pinterest
LinkedIn

Povežimo se

Novo iz Fotografiranja

Bodite na tekočem

Naročite se na novičke

Aktualno dogajanje, informacije in inspiracije. Brez spama in nadlegovanja.

Kategorije

Preberi

Najbolj brani zapisi

Živeti sebe, fotografija ženske

Živeti sebe

You do not have to be good. You do not have to walk on your knees for a hundred miles through the desert, repenting. All