Njihovi odzivi

Po fotografiranju

Fotografiranje zase

Martina je čarobna fotografinja

Je ženstvena in predvsem srčna, sončna duša, ob kateri se hitro sprostiš in opustiš obrambne mehanizme in zavore.
 
In na plano prideš ti, res ti.
 
To mi je bilo všeč pri njenih foto portretih, ko sem opazovala njene rezultate celo leto in se nato odlocila, da se zaupam profi fotografirati samo njej.
 
Predvsem zase, za mene osebno, ker sem dozivljala osebno transformacijo, pa tudi kot spomin za otroke in za bodoče vnuke. Naj se vidi kdo sem in kakšna sem pri 51 letih.
 
Vesela sem za odlicen rezultat, za zelo raznolike fotografije, povsod sem jaz – jaz.
 
Da sva pri fotografiranju obe neizmerno uživali, in se zabavali, pa povedo tudi stevilne fotke mene, zelo nasmejane.
 
ZELO PRIPOROČAM.
 
Martina, moj poklon. Carica si, lepo poslanstvo opravljas.
 
Nataša Bratina 
portretno fotografiranje v studiu martina zaletel
branding poslovno fotografiranje ženske
branding poslovno fotografiranje ženske

Poslovno fotografiranje

Pri Martini se zgodi ena čarovnija

Hitro dobiš občutek, da ji lahko popolnoma zaupaš.
In potem gresta skupaj na ‘potovanje’, v iskanju tistega nekaj, kar bi te lahko najbolje predstavilo. 
 
Martina res zna. Ima tisti ta pravi občutek, razume in izvabi iz tebe tisto kar si.
Svetuje pri izboru oblačil, pred objektivom te popolnoma sprosti. Vidi se, da dela z veseljem in strastjo.
 
Mene je recimo najbolj navdušilo to, kako je med fotografiranjem sama navdušena. Oči se ji kar zasvetijo in potem nimaš druge izbire, kot da se še sam nalezeš tega navdušenja. In če v koktail zmešaš navdušenje, kaj bo drugega nastalo kot pa koktail navdušenja! Ha, v resnici je res enostavno, a ne? 🙂
 
Potem pa še to: ko sledi izbor najboljših fotografij, le teh Martina ne pošlje po emailu, z vodnim žigom na sredini obraza ali kako drugače neosebno. Tako bi bila stranka prepuščena sama sebi, izbor pa močno otežen. Profesionalno in z glasbenim ozadjem Martina v živo predstavi fotografije.
 
Ker skupaj predebatirata kaj je najbolje, je izbor narejen hitro in učinkovito.
 

Martina, carica si. Želim ti najboljše stranke tega sveta. 

Teja Mržek, ekologinja in arhitektka

tejamrzek.com

 

Fotografiranje zase

Ni pomembno kaj nosiš na sebi, ampak v sebi

res zanimiva izkušnja… Martina Zaletel ti res pomaga odkriti kaj v življenju je pomembno – to kar nosimo v sebi, to je naša luč s katero svetimo <3

Tanja Rebov

glamur portretno fotografiranje v studiu izkušnja
fotografiranje v naravi ob morju

Fotografiranje zase

Kadar podvomiš v svojo lepoto, ko ne verjameš da si zaslužiš več….

Kadar se počutiš da še nekaj nisi naredila zase in za svojo dušo…

Ko si želiš, da si točno to kar si, ponosna nase, da prav takšna kot si, si wwwawww… takrat stopiš do čudovite fotografije in se slikaš…

Hvala za čudovit in čaroben dan.

Taša

Poslovno fotografiranje

Izkušnja fotografiranja je bila preprosto….magična.

Martina ima inherenten, izjemen dar, da ustvari varno okolje, v katerem se lahko sprosti nežnost in hkrati moč naše notranje ženske, boginje, ki nosi v sebi lepoto preteklosti in žari prav v tem trenutku.
 
Je kot fotografska doula, ki te vodi, da preko fotografij najdeš sebe in stopiš v svojo energijo, ki zdaj lahko sije tudi preko vizualnih podob.
 
Martina, kakšne globine notranjega in zunanjega sveta bo prineslo naslednje fotografiranje – se že zdaj veselim 💞
 
Lia Janželj
portretno fotografiranje v studiu izkušnja stranke

Poslovno fotografiranje

Kadar mi zmanjka samozaupanja, pogledam fotografije in takoj spet občutim zanos.

Najlepša stvar, ki sem si jo podarila.

Da se vsakič znova spomnim, zakaj sem tukaj!

Magdalena Fabčič, vodnica skozi menopavzo

Poslovno fotografiranje

Umetnost trenutka, ujetega v času

Oblikovanje moje spletne strani je bilo zaznamovano s posebnim vodilom, in sicer da mora vsak obiskovalec občutiti moje iskreno vabilo. Vsi oblikovalčevi koraki so peljali k temu cilju, ki sva ga na koncu podprla še z mojimi fotografijami, ki so nastale pod taktirko fotografske umetnice Martine Zaletel. Martina je iz mene znala povabiti tisto najlepše, najglobje in najiskrenejše – mojo nežnost, razumevanje, življenjsko radost in poslovno-zasebno ravnovesje.

Fotografije so prava umetnost trenutka, ujetega v času. Ujetega v energiji in čustvih. V mojem poslu mora fotografija skorajda govoriti. In moje govorijo. Imajo svojo melodijo, svojo barvo in tako pričarajo občutke, ki jih imajo moje stranke.

Sanja Križan

business and soul coach

Sanja Križan odziv na poslovno branding fotografiranje v studiu
portretno fotografiranje v studiu

Poslovno fotografiranje

Spomnim se, kdo v resnici sem

Videti lepoto od zunaj ali dobiti potrditev o njej in/ali občutiti jo od znotraj navzven, sta dve različni stvari. Ko pa se ti dve združita, je to občutek pomirjenosti, globoke resnice in ljubezni. In to je moja izkušnja fotografiranja pri Martini.

Sem pozabila na to fotografiranje po 2 letih?

Absolutno ne. Izkušnja je bila utelešena, kar da doživljanju še posebno težo. Ostane za večno.
Fotografije so skrbno shranjene na mojem računalniku, filmček, ki mi ga je naredila Martina ima še posebno mesto.

In ko pride trenutek, ko hočem biti še posebej nežna in ljubeča do sebe, se vrnem na ta direktorij , da SE SPOMNIM KDO V RESNICI SEM, kajti slike povedo vse <3<3<3.

Barbara Pinter Zupančič

Certified Feminine power coach and facilitator

Poslovno fotografiranje

Nepozabno

Fotkanje z Martino je užitek in life-changing experience.

Je odlična fotografinja za ženske, ki zna v tebi prebuditi žensko, ki si. To je dogodivščina in hkrati osebnostno potovanje, ki bi ga privoščila vsaki dami.

S svojo čutnostjo v tebi prepozna in ozavesti tudi tiste plati ženske, ki si jih do zdaj morda nisi dovolila izražati. Popelje te do zavedanja čarobnosti tvojega telesa in hkrati do več sebe.

Trenutek, ki je meni najbolj ostal v spominu je, ko mi je Martina rekla: “Zdaj pa mi pokaži, kako kul je biti ti.”

“Kako kul je biti jaz?” to je nekaj, kar sem konstantno zavračala, ker v tej resničnosti nisi nikoli opolnomočen na način, da bi si lahko priznal, da je kul biti ti in imeti svoje telo.

Svoje življenje si kreiramo točno na takšen način, kot si izbiramo. Res je kul, da bi vsi ozavestili, da smo kul, takšni, kot smo.

Nihče ne more biti boljši Ti od tebe.

Hvala Martina, od takrat se tega vse bolj zavedam in si dovolim prejeti še več sebe.

Hvaležna za to izkušnjo in za vse, kar si dovoliš biti in s tem opolnomočaš številne ženske, ki si izbirajo več sebe.

Nadja Ogrinc

Certified facilitator of Access Consciousness ®

intimno portretno fotografiranje v studiu
nepozabna izkušnja fotografiranje v studiu Martina Zaletel
fotografinja za ženske Martina Zaletel

Poslovno fotografiranje

The amazing thing working on the photographs with Martina is first of all, she takes her time. Not only that, she is so comfortable with asking you to get in a position that may not be comfortable, but is going to bring out the sensuality in you and with no judgement, with no point of view about it, it’s doing it for you. So you do not have to be uncomfortable with being more sexy or being more something because she is already putting you in a position. So that takes a lot of pressure off.

I have worked with a lot of photographers who say “do you have another pose” and sort of give you indication, but she actually poses you. And that makes it so easy, so that when you do want to go wild and do your own thing she is like “oh that’s great too”.

It’s like she sculpts you into something and when you break out, you break out as you and with full support to be all that you are.

Kass Thomas

Certified Facilitator of Access Consciousness ® An inspirational speaker, best-selling author, coach, and facilitator at Access Consciousness for people who are ready to discover their true nature and choose more in their lives.

Fotografiranje zase

I cried

Today Martina showed me a selection of photos that she took last week of me & my family and I cried. As hell. I cried through the slideshow (twice), not just because the photos are stunningly beautiful, a real piece of art and such a valuable memory for all of us, especially my girls. 

I cried because every single photo tells such a powerful story. And those are stories of self-worth, allowance, respect, freedom, partnership, journey, empowerment, courage and love.

Everything I never allowed myself to be, see and receive in totality.

It felt like 30 years of shame and hiding peeled off and I could finally SHOW UP. Show up and shine, just by being me.

And you know, Martina, she’s not a photographer. Sure, she masters taking photos and doing all the art work afterwards. But first, she is a woman, a human being who sees magic in fellow humans and cares enough to hold a mirror.

So we can see ourselves through her eyes. So we can see our stories through a lens of non-judgment and gratefulness. And THAT is the highest form of ART, for me.

So, thank you Martina, again and again.

Ana Peskar

Certified facilitator of Access Consciousness ®, Team building and motivational speaker

Družinsko fotografiranje v naravi Ljubljana Slovenija
Fotografija nosečnice v naravi
znamčenje fotografiranje moški

Poslovno fotografiranje

Studio Pogledi mi je pritegnil pozornost že pred časom in intuitivno sem takoj vedel, da bom prosil Martino za fotografiranje. V njenih fotkah se vidi duša človeka, taka kot je, pristna in brez mask. Vidi pa se tudi ves človek, celotna oseba, s svojimi močmi in navideznimi slabostmi, s sanjami in živo potjo, po kateri stopa. Vidi se življenje.

Martina to zna sama začutiti in neokrnjeno prenesti v umetniško podobo, s strastjo, ki ji ni para. Njena tankočutnost, iskrenost, doslednost, tehnična dovršenost, prijaznost in neposrednost, so me resnično ganile.

Martina mi je povedala, da fotografinja za ženske. Strinjam se. Ujame žensko tudi v moškem. Ujame pa tudi moško in predvsem ravnovesje, kot je v naravi. Ona to zna.

Borut Lesjak

Celilec, pisatelj in prevajalec

Fotografiranje zase

Nepozabna zgodba

Mnogo globlja kot je bila čutiti na prvi pogled, pogovor…

Potem pa čarobnost, intima, svoboda, lepota duše.

Čudovita oseba, portretna fotografinja Martina Zaletel nam je vsem trem pričarala čudovito izkušnjo fotografiranja, kjer smo popolnoma pozabile, da je med nami in Martino fotoaparat, bile smo igralke v filmu svojega življenje, tako kot nas vidi naša duša, vesolje, takšne kot smo, preprosto lepe 🙂

Martina, hvala in velik objem, hvaležna za tole izkušnjo in čudovite fotografije, kjer vsaka govori o koščku mene, najinih deklet…. ♥

Petra

fotografiranje družine mami in hčerke v studiu
Poslovno fotografiranje in osebni branding v studiu
najboljša fotografinja za ženske

Poslovno fotografiranje

Martinino delo sem opazila preko socialnih omrežij. Takoj me je prevzela subtilnost in raznolikost ženskih portretnih fotografij, na katerih je prav vsaka sijala s svojo unikatno lepoto.

Odlocila sem se, da si tudi sama želim potretnih fotografij, na katerih v prvi vrsti predstavim sebe.

Martinin čut za estetiko in triki, s katerimi poudari nase notranje in zunanje lastnosti, so me popolnoma presenetili. Dan pa lahko opisem kot prelepo druženje, ki je bilo polno smeha in sproščenosti, zraven pa so nastale se fotografije, ki jih z veseljem uporabljam tudi v poslovne namene in predvsem odražajo mene takšno kot sem in na katero sem najbolj ponosna.

Martina, hvala za prelepo izkušnjo, ki mi je poleg lepih fotografij prinesla še eno čudovito osebo v moje zivljenje.

Sara Osterman Limovšek, Žajfi

www.zajfi.si

To je tisto, k čemur te vabim

Oglej si kako poteka

Fotografiranje Zase

nepozabna izkušnja fotografiranja

Poslovno fotografiranje

Poglej si več

Si želiš take fotografije zase?

Izkušnje strank

Zapisi o fotošutih

Kaj naj oblečem za portretno fotografiranje?

Izbira oblačil za portretno fotografiranje

Kaj naj oblečem je vedno eno prvih vprašanj, ki se nam poraja ob odločanju za naše portretno fotografiranje. Takoj začnemo v mislih brskati po omari in šteti kaj imamo.

Pri izbiri oblačil za portretna fotografiranja velja nekaj smernic, ki ti bodo pomagale iz stresa in zbrati na kup tistih nekaj outfitov, ki te bodo podprli in v katerih boš zasijala. Ne pozabi, ne gre za obleke, gre zate. Smernice naj ti bodo za inspiracijo.

osebni brand ima svojo moč v edinstvenosti in pristnosti

Zakaj ima osebni brand takšno moč?

Zapri oči in si predstavljaj, da si na trgu, polnem stojnic. Vsi prodajajo podobne stvari, težko je izstopati. Ko z očmi preletavaš vso to množico, zagledaš stojnico, ki je drugačna. Okrašena je z barvami, ki te privlačijo, prodajalec je oblečen v obleko, ki nekaj izraža, njegova energija pa je živa, prisotna. Drugačen je. Takoj te privlači in želiš izvedeti več. Zakaj je tako?

To je moč osebnega branda. To je tisto, kar te naredi edinstvenega in prepoznavnega v morju konkurence.

Zate imam darilo ob prijavi na novičke!

Knjižica - Izbira oblačil za portretno fotografiranje

Da boš znala izbrati oblačila, ki te bodo podprla in v katerih boš zasijala na vsakem fotografiranju.

Skladno z GDPR. Politika zasebnosti.