Njihove

Prijazne besede

Umetnost trenutka, ujetega v času

Oblikovanje moje spletne strani je bilo zaznamovano s posebnim vodilom, in sicer da mora vsak obiskovalec občutiti moje iskreno vabilo. Vsi oblikovalčevi koraki so peljali k temu cilju, ki sva ga na koncu podprla še z mojimi fotografijami, ki so nastale pod taktirko fotografske umetnice Martine Zaletel. Martina je iz mene znala povabiti tisto najlepše, najglobje in najiskrenejše – mojo nežnost, razumevanje, življenjsko radost in poslovno-zasebno ravnovesje.

Fotografije so prava umetnost trenutka, ujetega v času. Ujetega v energiji in čustvih. V mojem poslu mora fotografija skorajda govoriti. In moje govorijo. Imajo svojo melodijo, svojo barvo in tako pričarajo občutke, ki jih imajo moje stranke.

Sanja Križan

http://sanjakrizan.si

business and soul coach

portret sanja križan
portret sanja križan

Spomnim se, kdo v resnici sem

Videti lepoto od zunaj ali dobiti potrditev o njej in/ali občutiti jo od znotraj navzven, sta dve različni stvari. Ko pa se ti dve združita, je to občutek pomirjenosti, globoke resnice in ljubezni. In to je moja izkušnja fotografiranja pri Martini.

Sem pozabila na to fotografiranje po 2 letih?

Absolutno ne. Izkušnja je bila utelešena, kar da doživljanju še posebno težo. Ostane za večno.
Fotografije so skrbno shranjene na mojem računalniku, filmček, ki mi ga je naredila Martina ima še posebno mesto.

In ko pride trenutek, ko hočem biti še posebej nežna in ljubeča do sebe, se vrnem na ta direktorij , da SE SPOMNIM KDO V RESNICI SEM, kajti slike povedo vse<3<3<3.

Barbara Pinter Zupančič

www.barbarapinterzupancic.si

Cerificate Feminine power coach and facilitator

Nepozabno

Fotkanje z Martino je užitek in life-changing experience.

Je odlična fotografinja, ki zna v tebi prebuditi žensko, ki si. To je dogodivščina in hkrati osebnostno potovanje, ki bi ga privoščila vsaki dami.

S svojo čutnostjo v tebi prepozna in ozavesti tudi tiste plati ženske, ki si jih do zdaj morda nisi dovolila izražati. Popelje te do zavedanja čarobnosti tvojega telesa in hkrati do več sebe.

Trenutek, ki je meni najbolj ostal v spominu je, ko mi je Martina rekla: “Zdaj pa mi pokaži, kako kul je biti ti.”

“Kako kul je biti jaz?” to je nekaj, kar sem konstantno zavračala, ker v tej resničnosti nisi nikoli opolnomočen na način, da bi si lahko priznal, da je kul biti ti in imeti svoje telo.

Svoje življenje si kreiramo točno na takšen način, kot si izbiramo. Res je kul, da bi vsi ozavestili, da smo kul, takšni, kot smo.

Nihče ne more biti boljši Ti od tebe.

Hvala Martina, od takrat se tega vse bolj zavedam in si dovolim prejeti še več sebe.

Hvaležna za to izkušnjo in za vse, kar si dovoliš biti in s tem opolnomočaš številne ženske, ki si izbirajo več sebe.

Nadja Ogrinc

https://www.nadjaogrinc.com

Certified facilitator of Access Consciousness ®

portret nadja ogrinc
portret kass thomas 7 steps
portret kass thomas 7 steps

The amazing thing working on the photographs with Martina is first of all, she takes her time. Not only that, she is so comfortable with asking you to get in a position that may not be comfortable, but is going to bring out the sensuality in you and with no judgement, with no point of view about it, it’s doing it for you. So you do not have to be uncomfortable with being more sexy or being more something because she is already putting you in a position. So that takes a lot of pressure off.

I have worked with a lot of photographers who say “do you have another pose" and sort of give you indication, but she actually poses you. And that makes it so easy, so that when you do want to go wild and do your own thing she is like “oh that’s great too”.

It’s like she sculpts you into something and when you break out, you break out as you and with full support to be all that you are.

Kass Thomas

http://www.kassthomas.com

Certified Facilitator of Access Consciousness ® An inspirational speaker, best-selling author, coach, and facilitator at Access Consciousness for people who are ready to discover their true nature and choose more in their lives.

I cried!

Today Martina showed me a selection of photos that she took last week of me & my family and I cried. As hell. I cried through the slideshow (twice), not just because the photos are stunningly beautiful, a real piece of art and such a valuable memory for all of us, especially my girls. 

I cried because every single photo tells such a powerful story. And those are stories of self-worth, allowance, respect, freedom, partnership, journey, empowerment, courage and love.

Everything I never allowed myself to be, see and receive in totality.

It felt like 30 years of shame and hiding peeled off and I could finally SHOW UP. Show up and shine, just by being me.

And you know, Martina, she’s not a photographer. Sure, she masters taking photos and doing all the art work afterwards. But first, she is a woman, a human being who sees magic in fellow humans and cares enough to hold a mirror.

So we can see ourselves through her eyes. So we can see our stories through a lens of non-judgment and gratefulness. And THAT is the highest form of ART, for me.

So, thank you Martina, again and again.

Ana Peskar

http://www.anapeskar.com

http://www.timeoutevents.si

Certified facilitator of Access Consciousness ® Team building and motivational speaker

ana peskar sime gantar
portret borut lesjak

Studio Pogledi mi je pritegnil pozornost že pred časom in intuitivno sem takoj vedel, da bom prosil Martino za fotografiranje. V njenih fotkah se vidi duša človeka, taka kot je, pristna in brez mask. Vidi pa se tudi ves človek, celotna oseba, s svojimi močmi in navideznimi slabostmi, s sanjami in živo potjo, po kateri stopa. Vidi se življenje.

Martina to zna sama začutiti in neokrnjeno prenesti v umetniško podobo, s strastjo, ki ji ni para. Njena tankočutnost, iskrenost, doslednost, tehnična dovršenost, prijaznost in neposrednost, so me resnično ganile.

Martina mi je povedala, da fotografira ženske. Strinjam se. Ujame žensko tudi v moškem. Ujame pa tudi moško in predvsem ravnovesje, kot je v naravi. Ona to zna.

Borut Lesjak

https://www.borutlesjak.si

Celilec, pisatelj in prevajalec

portret borut lesjak

Izkušnja z Martino.

Preprosto neprecenljiva.

Urediš se in misliš, da boš dobil nekaj lepih, profesionalnih slik za množico svojih družabnih in poslovnih profilov, dobiš pa nekaj čisto drugega. Seveda dobiš neverjetno čudovite slike. Ampak izkušnja, ko se spontano prepustiš njenemu vodenju, takrat se čas ustavi, kjer se predaš njej in trenutku, v katerem odkriješ toliko novih plati same sebe in preprosto uživaš.

Resnično globino izkušnje pa čutim sedaj, ko sem dobila svoje končne fotografije in ob njih zares ozaveščam kaj vse sva odkrili, kaj vse še nosim v sebi in kako resnično je, da je v vsaki od nas Boginja. Neprecenljivo!

Vsaka ženska si zasluži to izkušnjo.

Janja Srčnik

portret janje srčnik

Amazing experience Martina. This is called art if you ask me!

portret ana laura rednak

Martina, cela izkušnja s tabo je bila izjemna, saj da se človek odpre in dovoli vpogled v svojo dušo je potreben pravi mentor, vodja in…umetnik, ki razume Življenje. Zlata si!

portret helena papez