Blagor nam ženskam

Ženske, ki živimo v tem času, smo drugačne, kot smo bile še pred enim letom, dvema.

Nekaj v nas se je spremenilo. Ne zadovoljujejo nas več stvari, ki so nas prej, iščemo globine, namen, izraz. Čutimo potrebo, da damo ven to, kar nosimo s sabo, čeprav mogoče še sploh ne vemo kaj to je. Ampak vemo, da smo tukaj za nekaj več. Vemo, da imamo poslanstvo.

Omejujoča družba, vzorci, okvirji, ki so nam jih postavljali drugi, nas ne ustavljajo več. Ne morejo nas. Ker nismo same.

blagor ženskam, slika

Poznane in nepoznane ženske, sestre, druga drugi stojimo ob boku in se podpiramo z nevidnimi silami, ki nas združujejo v globinah tega, kar pomeni biti Ženska. Ob tebi stojijo babice, tvoje, moje, generacije žensk, ki so s svojimi izkušnjami tkale pot, po kateri hodimo zdaj me, vse navijajo za nas, da bi živele, plesale, cvetele tako, kot si ženska res zasluži, svobodno in v ljubezni, ki se pretaka skozi njo.

Povezane smo v kolektivno zavest Ženske, Boginje. Končno se je prebudila v nas, skozi nas in ne moremo drugače, kot da ji sledimo. V svojo moč ustvarjanja, rojevanja sveta, kot ga želimo same. Nežna, ljubeča, negovalna, tekoča, gore premikajoča moč. Ki sodeluje. Ki sprejema. Podpira. Ustvarja. Ki je odprta. Pretočna. Ki zaupa. Ki ljubi. Neguje. Je mehka. Trdna. Ki je plus in minus. Ogenj in voda. Vse, kar sama hoče biti. Ki se ne pusti ukleniti. Tudi ona je odrastla. Končno se je osvobodila okov. Sedaj bo zaplesala. Nikoli več ne bo podvomila vase. Nikoli več ne bo drugemu pustila, da ji pove kaj je prav zanjo in popuščala tam, kjer ne sme. Nikoli več ne bo sprejemala odločitev, ki ne bodo skladne s tem, kar čuti, da je prav zanjo. Naučila se je. In sedaj je pripravljena na novo pesem, nov ples, še bolj njen.

In nebesa in zemlja bosta obstala v občudovanju, takega plesa ni videl še nihče.

Zato ljuba sestra, sij. Sij svojo najlepšo, najtoplejšo luč, z ljubeznijo obsij vse, kjer je tema, brez nje ne bi bilo svetlobe ampak samo eno veliko Neznano. Ljubi, sebe, druge, vse kar je. Ljubi tistega, ki ne more ljubiti, tudi če si to ti. Ljubi svet tako kot mama ljubi otroka, takega kot je. Vse je tu, da ti/nam pomaga. Biti bolj in bolj zavestna. Biti bolj in bolj ti. Ženska. Boginja. Sveta posoda za Ljubezen, iz katere prihaja vse. In to je to. Če mi verjameš ali ne. Tole je zdaj prišlo iz mene, zato bom pustila 😉 Ker cenzuriranje sebe pač ni pot, po kateri želim hoditi, hehe.

Želiš podeliti?

Facebook
Pinterest
LinkedIn

Povežimo se

Novo iz Fotografiranja

Bodi na tekočem

Naroči se na novičke

S tabo bom delila znanje o osebnem brandu, posebne ponudbe in te spodbujala na tvoji poti k sebi.

**V zahvalo ti pošljem knjižico Izbira oblačil za portretno fotografiranje.

Skladno z GDPR. Politika zasebnosti.

Kategorije

Preberi

Najbolj brani zapisi

Kaj naj oblečem za portretno fotografiranje?

Izbira oblačil za portretno fotografiranje

Kaj naj oblečem je vedno eno prvih vprašanj, ki se nam poraja ob odločanju za naše portretno fotografiranje. Takoj začnemo v mislih brskati po omari in šteti kaj imamo.

Pri izbiri oblačil za portretna fotografiranja velja nekaj smernic, ki ti bodo pomagale iz stresa in zbrati na kup tistih nekaj outfitov, ki te bodo podprli in v katerih boš zasijala. Ne pozabi, ne gre za obleke, gre zate. Smernice naj ti bodo za inspiracijo.

osebni brand ima svojo moč v edinstvenosti in pristnosti

Zakaj ima osebni brand takšno moč?

Zapri oči in si predstavljaj, da si na trgu, polnem stojnic. Vsi prodajajo podobne stvari, težko je izstopati. Ko z očmi preletavaš vso to množico, zagledaš stojnico, ki je drugačna. Okrašena je z barvami, ki te privlačijo, prodajalec je oblečen v obleko, ki nekaj izraža, njegova energija pa je živa, prisotna. Drugačen je. Takoj te privlači in želiš izvedeti več. Zakaj je tako?

To je moč osebnega branda. To je tisto, kar te naredi edinstvenega in prepoznavnega v morju konkurence.

Zate imam darilo ob prijavi na novičke!

Knjižica - Izbira oblačil za portretno fotografiranje

Da boš znala izbrati oblačila, ki te bodo podprla in v katerih boš zasijala na vsakem fotografiranju.

Skladno z GDPR. Politika zasebnosti.